En mycket vilsen reseblogg

En vecka och en dag

Publicerad 2013-02-15 12:57:00 i Allmänt, Erika,

Det känns overkligt att säga att vi bara har varit här i en vecka och en dag, att vi har bott i vår alldeles egna (med undantaget från vår roomie Vivvi som vi precis har träffat) lägenhet i tre hela dagar och att vi numer strosar runt i Beijings alla gränder varje dag. Det har gått så himla snabbt. Det känns som att det var flera veckor sedan vi stod på Beijing Capitol Airport, förvirrade och utan någon som helst aning om vad som skulle hända härnäst. Vem kunde ana då att det skulle bli såhär jäkla bra?
 
Det kanske låter fånigt, men det känns verkligen som att vi har ett hem här nu. Vi har gått in i Kina-sinnesstämmningen och tvekar inte längre när vi skall passera det som förut tedde sig som livsfarliga övergångsställen, kanske reagerar vi inte ens när de gamla gummorna loskar vid våra fötter... eller jo, lite kanske. Det tror jag aldrig att vi kommer vänja oss vid, haha.
 
Vi saknar alla er där hemma såklart. Ni är med oss varje dag, på ett eller annat sätt. Det är jättekul att det är så många av er som har valt att följa med oss här på bloggen!! Ända sedan vi kom hit har vi haft 50+ läsare varje dag. Hoppas att ni har det bra, fina, fina vänner, eller ja, DU som just nu läser vår lilla blogg.
Vi hörs snart igen! 
 

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2013-02-15 13:38:39

vafaaaaaahn: de gamla gummorna loskar vid våra fötter... Vill inte veta! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The crazy chinese fanclub

Två ovanligt muskulösa lyxförpackningsbrudar som försöker hitta lyckan i öst.

dagar kvar till avfärd

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela