En mycket vilsen reseblogg

En evighet och två dagar

Publicerad 2013-06-28 05:33:00 i Allmänt, Sofia,

Nästa vecka lämnar vi Beijing, vad hände? Var försvann all tid? Vi hade ju månader att spendera här men nu är allt redan förbi. Nästa vecka lämnar vi tryggheten för det okända, antagligen på torsdag eller fredag. Det är helt sjukt! Vi kom ju precis hit! Vi skulle ju bli bundisar med alla gamla tanter! Deras män skulle lära oss spela kort medan tanterna skulle lära oss dansa i deras park till kinesisk musik, men vad hände? Jo, all tid försvann och drog förbi.
 
Men så kul vi har haft och så fantastiskt det kommer att bli. Vi har träffat så många underbara människor och varit med om så mycket även om det känns som om vi precis kom hit. Men som tur är det inte slut här. Vår evighet och två dagar håller på ett tag till. För nu är det bestämt, vi ska till den eviga vårens stad under den mörka hösten och den kalla vintern. Den eviga vårens stad, Kunming, där temperaturen inte går under noll. Men först ska vi tillbringa sommaren runt om i Kina. Vi börjar i Henan och drar söder ut för att sedan återvända till norra Kina och Mongoliet. Vilken galen sommar det kommer att bli!!
 
Precis som allt annat så måste även vårt fantastiska Beijing-äventyr ta slut. Det känns märkligt! Som tur är lämnar vi Beijing med vetskapen om att vi ses snart igen. Nästa vecka kommer vi därför inte att säga hejdå utan vi ses snart, fina Beijing!
 
Blir det bättre än såhär? (Asia, Erika och jag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The crazy chinese fanclub

Två ovanligt muskulösa lyxförpackningsbrudar som försöker hitta lyckan i öst.

dagar kvar till avfärd

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela